RESTAURANT 


Fiskebuffet

Vi har etablert en liten "Intimrestaurant" på gården. Her serveres kun fiskeretter - og fisken hentes KUN fra PASVIKELVA.

Vårt kjente fiskebord består av en varmrett, nemlig en selvkomponert ØRRETSUPPE som er svært populær. Videre er bordet fylt av forskjellige fiskearter, som kun er fisket i Pasvikelva, og som er tilberedt på forskjellige måter - på kun egne oppskrifter. Det er røkt, speket og gravet fisk. Og ikke å forglemme en ovnsbakt ørret med ei spesiallaget ørretflue i kjeften. Så er det også gjeddekaker og det er de nydeligste dressinger og annet tilbehør på bordet.

Navnet INTIMRESTAURANT har den fått fordi den kun har kapasitet til 12 - 14 gjester om gangen!

Årsaken til vår sparsommelige kapasitet er at vi har spesialisert oss på retter du i hovedsak ikke finner andre steder, krydret og tilberedt på vår egen måte.

Vi satser på "kortreist" mat, hvor hovedtyngden kommer fra Pasvikelva . 

Vi lager all maten fra grunnen av på vårt kjøkken, og benytter mye lokalt krydder i våre gryter. Vi hadde tenkt å kun spesialisere oss på kun fiskeretter, men har endret litt på filosofien med hensyn til de som ikke "liker" fisk like mye som oss.

Vi skreddersyr opplegg for å komme dine interesser i møte så langt vi makter.

Spennende, lokale fiskeretter er vår spesialitet. 

Minimum 4 personer. Ute kan vi servere vel 100 personer.

Hele anlegget er universelt utformet, dvs. alt er tilrettelagt for rullestoler.

PS. Vi har rullestol og rullator til utlån.

.


NYHET!!!!!

LUTEFISK AV PASVIKGJEDDA

Det passer vel bra å lansere GJEDDA som lutefisk.  Gjedda er selvfisket, tørket i eget tørkebur i ca. 2 måneder før den ble utvannet og lutet. Vi kan garantere at denne retten finner du ikke i hver restaurant. En meget eksklusiv rett. Måltidet inkluderer vår kjente ørretsuppe som forrett og vår hjemmelagede osteiskake med skogsbær som dessert.

Til orientering så har vi alle rettigheter - slik at en kan servere det som er forventet. Vi har selvfølgelig også alkoholfrie alternativer for de som ønsker det.

                                       Minimum  6 personer        

 KUN BORDBESTILLING!                 924 87 787   -   

thormod@nordmogard.com