OPPLEVELSESTUR I PASVIKDALEN 

Nordmo GÅRD utvikler seg stadig videre. Vi dreier tilbudene til områder som er særegen for Pasvikdalen. Vi knytter turene sammen med vår rike historie, her vi ligger inneklemt mellom Finland og Russland.

Elvebåt:

Vi fortsetter et konsept vi har testet ut med godt resultat. Produktet består av flere elementer, hvor en kan velge ett eller flere av elementene;

A - Overnatting på NIBIO Svanhovd.

B - En opplevelsestur inn i Pasvikdalen, langs veien med bil. Den gamle innfartsveien til Pasvikdalen vil være en rød tråd gjennom reisen. Vår bil har plass til 7 passasjerer. For større grupper leier vi inn buss / minibuss

C - En kulinarisk opplevelse i vår lille «Intimrestaurant», hvor vi serverer et variert fiskebord basert på selvfisket, og selvtilberedt råstoff fra Pasvikelva etter egne oppskrifter.

Restauranten har kun plass til grupper opptil 14-15 personer. Men utendørs har vi servert grupper på over 100 personer.

D - En «heldags» elvebåtsafari nedover Pasvikelva - i et rikt historisk landskap med vår vakre elvebåt fra 1959. Vi kjører til Harefoss (med mulighet for en avstikker til Skoltefoss) hvor vi har et anlegg hvor vi serverer middag i grillstua. Ved Skoltefossen ovenfor Boris Gleb blir vi stoppet av et russisk kraftverk.

Elvebåten har kapasitet til 20 personer.

Se en nærmere presentasjon av disse produktene, samt priser nedenfor.

Søker dere noe helt annet enn det vanlige, da har du funnet det rette stedet! Vårt mål er at det du finner her, det finner du ingen andre steder.

Skal dere arrangere klassetreff eller annet jubileum? Her har dere funnet plassen.

Kontakt oss for pris og for planlegging om dere har spesielle interesser.

Sesongstart med elvebåten er fra 15.6. (dersom isen er gått av elva) og sesongavslutning er 30.9.

Vi vil svært gjerne være din guide på en uforglemmelig tur i Pasvikdalen.


Kontakt oss om du er interessert.Se gjennom for mer info om opplevelsesturen i Pasvikdalen: Klikk på den siden du ønsker å få opp, og bruk så piltasten for å gå over til de neste sidene. God fornøyelse.