FYRINGSVED


Kjøp veden din i trygghet at du kjøper kvalitet!

Når du kjøper fyringsved, så er det i hovedsak for å utnytte den energien veden har til å varme opp boligen. Dette betinger imidlertid at veden er tilstrekkelig tørr (max. 22% fuktinnhold). Det finnes en Norsk Standard på kvalitet for fyringsved til husholdninger. Den finner du under linken til Norsk Ved nederst på siden.
For at du som kunde skal være trygg på at du får kvalitetsved, gir vi derfor en GARANTI på den veden du kjøper hos oss!
Dersom veden ikke holder de fuktighetsmål Norsk Standard beskriver, gir vi deg tilsvarende mengde i omlevering - og du får i tillegg beholde den veden som ikke holdt mål! Denne garantien gir deg en trygghet, samtidig som vi skjerper oss for å holde oppe kvaliteten. Det er dårlig økonomi i å levere ut to parti og bare få betalt kun for det ene, eller hva...?

Jo mere våt veden er, dess mere energi går det til å fordampe vannet i veden, og mindre energi får du frigjort til varme i boligen din! Vær derfor "kresen" ovenfor leverandøren når du skal handle ved! Forlang av leverandøren å få målt fuktinnhold dersom du synes sekken virker tung.

Priser på fyringsved:

Som følge av årlige prisstigninger på innkjøpte varer og rekvisita er vi dessverre nødt til å justere prisen på veden. Vi pleier vanligvis å unngå prisjusteringene ofte. Men nu er vi nødt! Mye tyder på at det kan bli mangel på fyringsved denne sesongen. Men vi får se an utviklingen utover. 

Bjørk i 40 liter sekk: kr. 70,- (Størrelsen er ideell for svake rygger og armer.) Prisendringen gjelder fra 
1. november 2021.

Hoggestabber fra kr. 280,- kr. 375,- avhengig av størrelse og diameter.

For de som ønsker veden levert, kommer det et fraktpåslag på kr. 250.- pr. 20 stk. a 40 liter. Dette gjelder inntil tettstedene Bjørnevatn - Kirkenes. For lengre strekninger kan innhentes pristilbud.

Vi godtar kun kontant og kort !
Kredittkjøp KUN etter avtale, og faktura blir tillagt et kredittgebyr pålydende kr. 50,-

Kontakt oss om du er interessert.

Poesi i kalde, mørke vinterkvelder 

Vi husker vel alle den danske lille pike
hun med svovelstikkene, du vet, som måtte dra til Himmelriket
Hun skulle ringt til Nordmo Gård - bestilt en sekk med ved
da hadde ikke alt det triste kommet til å skje.

T. Hoel