FYRINGSVED


Kjøp veden din i trygghet at du kjøper kvalitet!

Når du kjøper fyringsved, så er det i hovedsak for å utnytte den energien veden har til å varme opp boligen. Dette betinger imidlertid at veden er tilstrekkelig tørr (max. 22% fuktinnhold). Det finnes en Norsk Standard på kvalitet for fyringsved til husholdninger. Den finner du under linken til Norsk Ved nederst på siden.
For at du som kunde skal være trygg på at du får kvalitetsved, gir vi derfor en GARANTI på den veden du kjøper hos oss!
Dersom veden ikke holder de fuktighetsmål Norsk Standard beskriver, gir vi deg tilsvarende mengde i omlevering - og du får i tillegg beholde den veden som ikke holdt mål! Denne garantien gir deg en trygghet, samtidig som vi skjerper oss for å holde oppe kvaliteten. Det er dårlig økonomi i å levere ut to parti og bare få betalt kun for det ene, eller hva...?

Jo mer våt veden er, dess mer energi går det til å fordampe vannet i veden, og mindre energi får du frigjort til varme i boligen din! Vær derfor "kresen" ovenfor leverandøren når du skal handle ved! Forlang av leverandøren å få målt fuktinnholdet dersom du synes sekken virker tung. En 40 liter sekk skal veie ca. 15 kg. 

Priser på fyringsved:

Som følge av stor økning i prisene på innkjøpte varer er vi dessverre nødt til å justere opp prisen på veden. Mye tyder på at det kan bli mangel på fyringsved denne sesongen, og dette driver også prisene oppover. 

Bjørk i 40 liter sekk: kr. 100,- (Størrelsen er ideell for svake rygger og armer.) Prisendringen gjelder fra 

1. 10. 2022.

Hoggestabber fra kr. 280,- kr. 375,- avhengig av størrelse og diameter.

For de som ønsker veden levert, kommer det et fraktpåslag på kr. 500.- pr. tur (takket være stor økning i drivstoffkostnadene). Dette gjelder inntil tettstedene Bjørnevatn - Kirkenes. For lengre strekninger kan innhentes pristilbud. PS. Vi har for tiden begrenset transportkapasitet, så om du kan hente selv er det fint. Da slipper du ventetid. 

Vi godtar kun kontant, vipps eller kort !


Kontakt oss om du er interessert.

Poesi i kalde, mørke vinterkvelder 

Vi husker vel alle den danske lille pike
hun med svovelstikkene, du vet, som måtte dra til Himmelriket
Hun skulle ringt til Nordmo Gård - bestilt en sekk med ved
da hadde ikke alt det triste kommet til å skje.

T. Hoel, etter ide fra H.C. Andersen

Tjenester

Tjeneste 1

Klikk her for å begynne å skrive. Ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi.

Tjeneste 2

Klikk her for å begynne å skrive. Illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et.

Tjeneste 3

Klikk her for å begynne å skrive. Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Tjeneste 4

Klikk her for å begynne å skrive. Sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam.

Tjeneste 5

Klikk her for å begynne å skrive. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Tjeneste 6

Klikk her for å begynne å skrive. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor.